Untu ja sydäntalven salaisuus Nora Surojegin

ISBN:

Published:

Hardcover

104 pages


Description

Untu ja sydäntalven salaisuus  by  Nora Surojegin

Untu ja sydäntalven salaisuus by Nora Surojegin
| Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 104 pages | ISBN: | 3.38 Mb

Äidin ja tyttären yhteistyönä syntynyt tunnelmallinen koko perheen satu ammentaa pohjolan luonnosta ja Lapin eksotiikastaPikkuruinen, menninkäismäinen Untu Willi lähtee merenrantamajastaan kohti pohjoista etsimään salaperäistä joulun valoa.MoreÄidin ja tyttären yhteistyönä syntynyt tunnelmallinen koko perheen satu ammentaa pohjolan luonnosta ja Lapin eksotiikastaPikkuruinen, menninkäismäinen Untu Willi lähtee merenrantamajastaan kohti pohjoista etsimään salaperäistä joulun valoa.

Matkallaan syksyisten metsien halki Untu kohtaa avuliaita otuksia ja eläimiä. Heistä jokainen opastaa sitä piirun verran eteenpäin: metsän valtias Kekri, pikkuruiset metsämuppelit, Niiu-lehtikeiju, talviunille asettuva karhu, Poukko Pannahinen…Lumisilla lakeuksilla Untu saa riesakseen pahamaineisen Rautamadon, joka koettaa maalata Untun mielen sysimustaksi.

Untua ei kuitenkaan niin vain lannisteta, ja vihdoin se saavuttaa päämääränsä. Tunturin laella revontulten loisteessa Untu kohtaa joulun ukon, ja joulun valon salaisuus alkaa valjeta...Kuvittaja Pirkko-Liisa Surojeginin (s. 1950) mestarillisia kuvitustöitä ovat mm. Suomen lasten Kalevala, Suomen lasten eläinsadut ja Suomen lasten hölmöläissadut. Freelancegraafikko Nora Surojegin (s. 1979) vastaa paitsi kirjan tekstistä, myös sen graafisesta suunnittelusta ja taitosta.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Untu ja sydäntalven salaisuus":


renewalhealthclub.com

©2010-2015 | DMCA | Contact us