Opgangens helte og hemmeligheder Frank Hansen

ISBN:

Published:

ebook

119 pages


Description

Opgangens helte og hemmeligheder  by  Frank Hansen

Opgangens helte og hemmeligheder by Frank Hansen
| ebook | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 119 pages | ISBN: | 6.46 Mb

Ved en oprydning efter sine forældres død falder en søn - i en moden alder - over en tysk orden fra krigens tid. Et jernkors.Hænger det sammen med, at en tysk soldat forsvinder i kvarteret under besættelsen? Året er 1942.Det involverer to danske -MoreVed en oprydning efter sine forældres død falder en søn - i en moden alder - over en tysk orden fra krigens tid. Et jernkors.Hænger det sammen med, at en tysk soldat forsvinder i kvarteret under besættelsen? Året er 1942.Det involverer to danske - og en tysk familie på hver sin måde.I en mindre købmandsforretning på Nørrebro kommer en tysk soldat ind for at købe en flaske vin.

Købmand Jansen forstår ikke ordet: Kirsebærvin. Kunden går om bag disken for at tage den ned fra hylden. Uheldigvis står en lem til en kælder åben. Soldaten falder ned ad trappen. Hvad sker der? Kun to mennesker kender sandheden.I en opgang i samme store boligkompleks går en tysk soldat ud af en lejlighed for at foretage et impulskøb. Han kommer ikke tilbage.I Hamburg sidder nogle forældre.

De kan ikke forstå, at de ikke hører noget fra deres søn, som befinder sig – trods krig - i et så fredeligt land som Danmark.Sønnen Mark Jansen beslutter sig for at prøve at løse gåden. Ikke nogen let opgave 60 år efter. Første skridt er at få kortlagt historien om de mennesker i ejendommen, der levede tæt på forældrene under besættelsen.I løbet af en dansk sommer redes trådene ud.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Opgangens helte og hemmeligheder":


renewalhealthclub.com

©2010-2015 | DMCA | Contact us