Een eenvoudige vertelling Claire Messud

ISBN: 9789041410658

Published:

188 pages


Description

Een eenvoudige vertelling  by  Claire Messud

Een eenvoudige vertelling by Claire Messud
| | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 188 pages | ISBN: 9789041410658 | 4.18 Mb

Bevat twee novelles:Een eenvoudige vertelling is het verhaal van de Oekraïense Maria Poniatowski, een oudere vrouw, getekend door haar oorlogservaringen in een Duits werkkamp. Na haar bevrijding uit het kamp probeert Maria met haar man Lev in CanadaMoreBevat twee novelles:Een eenvoudige vertelling is het verhaal van de Oekraïense Maria Poniatowski, een oudere vrouw, getekend door haar oorlogservaringen in een Duits werkkamp.

Na haar bevrijding uit het kamp probeert Maria met haar man Lev in Canada een nieuw leven op te bouwen. Maar het verleden blijft haar achtervolgen. Als hun all-Canadian zoon Rod trouwt met de half-Duitse Anita trouwt, kan Maria niet anders dan haar hartgrondig haten. Zal Maria de last van haar verleden met zich mee blijven torsen of zal ze het leren loslaten?De jagers, de tweede novelle, wordt verteld door een Amerikaanse academicus die een zomer in Londen verblijft en die steeds meer geobsedeerd wordt door zijn onderbuur.

Ridley Wandor, een mollige en smakeloze oppas voor ouderen, woont samen met haar immer onzichtbare moeder en een horde tamme konijnen die zij de jagers noemt. Terwijl de verteller onderzoek doet naar een boek over de dood, sterven al de patiënten van Ridley Wandor.

Is zij ze aan het opruimen? De verteller construeert Ridleys verhaal uit de beschikbare aanwijzingen, maar niets is wat het lijkt te zijn.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Een eenvoudige vertelling":


renewalhealthclub.com

©2010-2015 | DMCA | Contact us